Biologiczne laborki dla klasy 1b i 1d - sacharydy

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
19 października 2022

Na warsztatach laboratoryjnych z biologii uczniowie klas pierwszych bch badali właściowości różnych "słodkości" czyli sacharydów.

Ćwiczenia obejmowały:

- wykrywanie skrobi w różnych produktach spożywczych

- wykrywanie cykrów redukcyjnych

Galeria

  • Powiększ zdjęcie 4

    4

  • Powiększ zdjęcie 1

    1

  • Powiększ zdjęcie 2

    2

  • Powiększ zdjęcie 3

    3

  • Powiększ zdjęcie 5

    5

  • Powiększ zdjęcie 6

    6

  • Powiększ zdjęcie 7

    7

  • Powiększ zdjęcie 8

    8

  • Powiększ zdjęcie 9

    9

  • Powiększ zdjęcie 10

    10

  • Powiększ zdjęcie 11

    11

  • Powiększ zdjęcie 12

    12

  • Powiększ zdjęcie 13

    13

  • Powiększ zdjęcie 14

    14

  • Powiększ zdjęcie 15

    15

  • Powiększ zdjęcie 16

    16

  • Powiększ zdjęcie 17

    17

  • Powiększ zdjęcie 18

    18

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie 3

    3

  • Powiększ zdjęcie 4

    4

  • Powiększ zdjęcie 5

    5

  • Powiększ zdjęcie 6

    6

  • Powiększ zdjęcie 7

    7

  • Powiększ zdjęcie 8

    8

  • Powiększ zdjęcie 9

    9